News Ticker

Using digital tools for inclusive education

Wat gebeurt er wanneer kinderen in een afgelegen gebied hun talenten op het gebied van muziek willen ontwikkelen maar de kosten te hoog zijn voor de school? Hoe bieden we onderwijs en gelijke kansen aan kinderen die continu onderweg zijn vanwege het beroep van hun ouders? Hoe houd een kind voeling met school en zijn/haar sociaal leven wanneer hij/zij langere tijd niet naar school kan vanwege ziekte?

Link: https://www.schooleducationgateway.eu/nl/pub/latest/practices/using_digital_tools_for_inclus.htm

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close